Amfipoli News: Ανάμεικτα λαχανικά λαδερά

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ανάμεικτα λαχανικά λαδερά


Υλικά συνταγής

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. ανάμεικτα λαχανικά φρέσκα ή κατεψυγμένα
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
500 γρ. χυμός ντομάτας ή ψιλοκομμένα ντοματάκια
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής


  1. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο με το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε τα λαχανικά και τον άνηθο και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 7’. Προσθέτετε 1½ φλιτζάνι νερό και ανακατεύετε.
  2. Όταν μισοβράσουν μετά από 20’, προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και 1½ φλιτζάνι νερό. Αφήνετε το φαγητό περίπου 20’ μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε.
Πηγή: icookgreek.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου